Peste 90% din flota circulanta a RATB este deja fotografiata. Dar ultimua zecime este cel mai dificila de prins! Mai ales unele autobuze care circula pe linii mai marginase probabil ca n-o sa le prind niciodata. De asemenea nu voi mai prinde acele vehicule care au circulat inainte de 17 noiembrie 2005, data cand am inceput sa lucrez la site.

Daca ti-a placut site-ul si vrei sa ajuti la completarea lui poti dona una sau mai multe poze cu mijloace de transport. Numele tau, optional insotit de adresa de email sau de un link catre pagina ta de web, va apare langa fiecare poza donata, precum si in aceasta pagina. Sunt apreciate in special pozele cu vehicule care nu apar in site.

Daca ai un aparat foto digital e chiar simplu sa faci astfel de poze; nici macar nu trebuie sa aloci timp special pentru asta; poti poza vehicule chiar cand astepti un autobuz sau troleibuz in statie sau cand te plimbi prin oras. Cu un aparat bun si in zilele insorite se pot poza si vehicule in mers. De asemenea nu exista restrictii de ordin legal, fiind pe domeniul public.

Pentru a pastra unitatea stilistica si functionala a site-ului pot accepta doar poze care, intocmai ca si pozele facute de mine, intrunesc urmatoarele criterii:

Te-am convins? Astept un mail. Multumesc!
Persoane care au contribuit la site-ul Bucurestiului:
 1. Stefan Puscasu: 11411 poze.
 2. Catalin Ghita: 1048 poze.
 3. Dragos Anoaica: 307 poze.
 4. Marian Andrei: 153 poze.
 5. Valentin Balan: 128 poze.
 6. Kostj Kozlov: 49 poze.
 7. Man And Cat: 17 poze.
 8. Andrei Caudray: 15 poze.
 9. Bogdan Popescu: 11 poze.
 10. Celestin Draganescu & Dragos Anoaica: 8 poze.
 11. Tudor Popescu: 4 poze.
 12. Andrei Birsan: 3 poze.
 13. Gabriel Dumitriu: 2 poze.
 14. Bogdan Pisai: 1 poze.
 15. Radu (RADhoo): 1 poze.
 16. Emil Georgescu: 1 poze.
 17. Dorin Sima: 1 poze.
 18. Vlad Gabriel: 1 poze.